Nieuws

Campagne Goedkope arbeidskracht

goedkope arbeidskrachten

Welkom op dé pagina met de beste aanbiedingen.
Want iedereen heeft last van de economische crisis, bedrijven gaan failliet en alles wordt duurder.

Waarom teveel betalen voor een schoonmaakster, bouwvakker of nanny?

In deze tijden is dat toch niet nodig! Zoek hier naar de beste deal voor jou! Een schoonmaakster voor 2,50 euro per uur? Voor 4 euro een schilder? Het is heel verleidelijk om te besparen op salariskosten. Maar is dat wel fair? Het minimumloon in Nederland is ruim 8 euro per uur. Als mensen onderbetaald worden, gaan de alarmbellen van FairWork rinkelen.

goedkope arbeidskrachten teller

Te weinig betaald krijgen voor je werk is één van de signalen van moderne slavernij. Werken onder dwang, door je baas beperkt worden in je vrijheid, gevaarlijk of ongezond werk doen zijn andere signalen.

FairWork wil eerlijke arbeidsomstandigheden. FairWork vecht tegen moderne slavernij.

Doe mee!
Wil je ook dat moderne slavernij stopt in Nederland? Laat dan zien dat je achter FairWork staat! Een groot aantal volgers is belangrijk voor onze lobby bij bedrijven en politiek. Meld je hieronder in de footer aan voor de nieuwsbrief aan en wij houden je op de hoogte van al onze activiteiten.