Nieuws

Podcastserie Uitgewrongen ‘Het was net een gevangenis’

dame zit op grond en knijp doek uit boven emmer

Ze maken huizen schoon, passen op onze kinderen en zorgen voor onze ouderen. Vaak zonder papieren en dat maakt kwetsbaar. Zoals Karen die als huishoudster van een ambassadeur vast zat in het Hilton. Naar buiten gaan mocht ze niet. ‘Ik werkte zeventien uur per dag, zeven dagen per week. Nooit rust.’

In de driedelige podcast Uitgewrongen gaan journalisten Wiebe de Jong en Jessica Maas in gesprek met deze onzichtbare vrouwen én mannen en met experts. De eerste aflevering van Uitgewrongen verschijnt op 4 september en de podcast is vervolgens iedere week te beluisteren via Anchor en podcastplatforms als Apple Podcasts en Spotify.

Vanaf 4 september zijn de aangrijpende verhalen van Nur, Karen en Zaenal, geschreven door Jessica Maas, ook te lezen op www.fairwork.nu .

Dit project is gemaakt in samenwerking met FairWork en met steun van GAATW, The Global Alliance Against Traffic in Women.

Wil je er aan herinnerd worden als de podcast serie te beluisteren is? Laat hieronder je emailadres achter.

Subscribe

* verplicht veld