Nieuws

Vrijwilligers; van grote waarde voor FairWork

fairwork vrijwilligers in boot

FairWork telt halverwege 2024 ruim 50 vrijwilligers. Zij zetten zich vooral in als cultural mediator. Dankzij deze vrijwillige cultural mediators kunnen wij cliënten te woord staan in het Pools, Roemeens, Spaans, Portugees, Hongaars, Indonesisch, Filipijns en nog meer talen.

Deze cultural mediators slaan een brug tussen hun culturele gemeenschap en Nederlandse instanties en dat is heel waardevol. Naast cultural mediators zijn bij FairWork vrijwillige onderzoekers actief, en onze bestuursleden zetten zich vrijwillig in voor FairWork!   

Op zaterdag 22 juni vierden we onze halfjaarlijkse vrijwilligersdag. We organiseerden workshops, leerden elkaar beter kennen en maakten een boottocht door de Amsterdamse grachten. Het weer was ons goedgezind.

Wil je je ook vrijwillig inzetten voor FairWork? Of ken je mensen in je netwerk? We hebben momenteel vacatures voor Hongaarse, Bulgaarse, Oekraïense en Litouwse cultural mediators.

Bekijk de vacatures:

bulgaarse vlag
vlag litouwen
vlag oekraïne