Amennyiben a FairWorkhoz fordul segítségért és támogatásért, feldolgozzuk az adatait. Ezeket az információkat a FairWork bizalmasan kezeli.

Adatvédelmi irányelveinkről az alábbi pontokban tájékozódhat:

Milyen személyes adatokat dolgoz fel a FairWork?  

Ha kapcsolatba lép a FairWorkkal, akkor személyes információkat oszt meg velünk. Gondoljon  itt a következő adatokra ill. ezek kombinációjára:

  • neve
  • e­mail címe
  • telefonszáma
  • panaszának, kérdésének tartalma
  • a FairWorknak küldött dokumentumaiban szereplő adatai

 

Ön valószínűleg a következők miatt kereste meg a FairWork­ot:

  • a munkakörülményeiről kérdez, hogy a FairWork útbaigazítást adhasson önnek vagy  egyéb segítség felé irányítsa önt
  • munkahelyi helyzetével kapcsolatban tesz panaszt, hogy a FairWork önnel együtt  megvizsgálhassa, hogy adott esetben mi a teendő

Adatait a FairWork csak az ön által megadott célra használja fel; ennek alapján tudunk önnek  támogatást, tájékoztatást és tanácsot adni. Ha továbbirányítjuk önt, engedélyt kérünk öntől arra,  hogy személyes adatait másokkal is megoszthassuk.

A FairWork statisztikai célokra is gyűjt adatokat, amelyeket bizalmasan kezelve, névtelenül  osztunk meg megbízható harmadik féllel.

Mennyi ideig tárolja a FairWork az adataimat?  

Az ön személyes adatait mindaddig tároljuk, amíg a feldolgozáshoz, esetlegesen az ön által tett  panasz követéséhez szükséges.

Mik a jogaim?  

Személyes adatait joga van megtekinteni, módosítani vagy törölni. Erre vonatkozó kérését  e­mailben (info@fairwork.nu) nyújthatja be. A FairWork a lehető leghamarabb, de legfeljebb 4  héten belül feldolgozza a kérését. Amennyiben úgy véli, hogy  a FairWork nem kezeli  megfelelően a személyes adatait, kérjük jelezze ezt, hogy megvizsgálhassuk az esetet.   Ön jogosult panaszt benyújtani a holland Adatvédelmi Hatósághoz (Autoriteit  Persoonsgegevens).